2011. január 9., vasárnap

Tonk Emil könyvének ajánlása

Kedves Olvasó!
Azt mondják, az MLM az érzelmek üzlete, de előbb-utóbb a józanul gondolkodó, előrelátó és tervező emberek üzlete is lesz. A legtöbben még nem fogták fel, hogy a jövőben egészen más játékszabályok lesznek érvényesek az üzleti világban, mint például az elmúlt 50 évben. A hálózatos értékesítésben dolgozók pont ezeket a sajátos feladatokat vállalják magukra, ezért az, aki ide fekteti az energiáit, vagy annak egy részét, egész életre szóló munkát és kereseti lehetőséget teremthet magának és a családjának.
Tonk Emil könyvei (hiszen ez már a harmadik ebben a sorozatban) ezt a munkát mutatják be világosan, érthetően, humorral fűszerezve, előnyeivel és hátrányaival együtt. Minden részlehajlás nélkül ad tanácsot, lépésről lépésre haladva segít azoknak is, akik úgy gondolják, már ismerik, és azoknak a kezdőknek is, akik szeretnék minél alaposabban, elveiben és részleteiben egyaránt megismerni ezt a mindenki által elsajátítható "szakmát".
Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik nyitottak a világ változásaira, megfelelő érzelmi intelligenciával rendelkeznek, felismerték, hogy a sikerhez elsősorban önmagunkon kell változtatnunk, és nem utolsó sorban azoknak, akik HAJLANDÓAK TANULNI!
...mert a jövőben nagyon sokunknak kell majd "vizsgáznunk" is ebből J!

Horváth László (hombre)

 





http://www.tonkemil.hu/up3_ajanlasok.php 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése