2011. január 18., kedd

CASHFLOW oktató társasjátékok


A Bagolyvár Könyvkiadónak köszönhető, hogy Robert T. Kiyosaki nagy érdeklődéssel kísért könyveinek szinte "napra kész" megjelentetése után ma már mindhárom oktató társasjátékot is megvásárolhatjuk magyar nyelven, és ezek segítségével minden korosztály élvezheti az általuk megszerezhető tudást, és szórakoztató módon növelheti a saját és környezete életét jobbá tevő, anyagi függetlenséghez vezető pénzügyi intelligenciát.





A három játék (megjelenésük sorrendjében) a következő:

CASHFLOW 101® oktató társasjáték

Ennek a játéknak az ismerete alapvető mindkét további játék helyes értelmezéséhez és alkalmazásához. Akár 10 évesen is játszható, középiskolás kortól azonban mindenképpen ajánlott, felső korhatár nélkül.

A játék pontosan a könyvekben leírt elveket tükrözi, a teljes személyiség részvételével történő interaktív tanulás azonban gyorsabb, egyszerűbb, és az élmény erejének köszönhetően hatékonyabb. Kitűnő "edzőprogram": minél többet játszol vele, annál biztosabban elérheted az anyagi függetlenséget a való életben. Egyedül is kisilabizálhatod a szabályokat, de sokkal jobban élvezhető a játék egy lelkes csoportban, ahol szakavatott játékvezető irányításával gyorsabban túljuthatsz a nehézségeken, és közvetlenül érzékelheted a játék pozitív szellemiségét. A "pálya" a vendégváró játékasztal, ahol személyes "edződ" segít abban, hogy egyre jobb legyél.

Csapatlétszám célszerűen 5-8 fő, a játékidő egy-egy alkalommal - az alapelvek, fogalmak magyarázatával, a kérdések megválaszolásával - 5-7 óra.

Részvétel időpont egyeztetés után, kizárólag előzetes bejelentkezéssel.
CASHFLOW 202® oktató társasjáték

Örömhír haladóknak: aki "keni-vágja" már a CASHFLOW 101 játékot, és legalább egyszer játszotta azt valamelyik okleveles oktatónk irányításával is, annak következő lépésként a CASHFLOW 202 oktató játékon való (minél gyakoribb) részvételt ajánljuk, amely a pénzügyi intelligencia fejlesztésének magasabb fokát kínálja. Ez bizony már keményebb dió, nagyobb erőfeszítést és tanulási hajlandóságot igényel, de közösen, szakavatott vezető irányításával ez a többlettudás "játszva" megszerezhető.

Ízelítő az itt felbukkanó újabb témakörökből: részvények vételi és eladási opciója, árverés, ingatlanopciók, jogdíj jellegű jövedelmek, multi-level marketing üzletek.

Az újabb szabályok több lehetőséget kínálnak, és több kockázatot rejtenek: szabad közösen befektetni, egymástól vásárolni, cégek csődbe mehetnek, majd megérhetjük a szanálásukat, élvezhetjük a kockázati biztosítás előnyét stb.

A játék közelebb áll a való élethez, jótékonyan fejleszti a kreativitást és a tárgyalási készséget.
CASHFLOW Gyermekeknek® oktató társasjáték

A játékok során "megvilágosodott" felnőttek azt szeretnék, ha az ő gyermekeik már jobb pénzügyi starttal indulnának. Ez a legújabb játék, amely felnőttek (szülők, oktatók) és gyerekek közös örömére készült, ezt hivatott szolgálni. A kisiskolások (esetleg nagycsoportos óvodások) csak felnőttek segítő közreműködésével tudnak ezzel játszani, ezért itt különleges feladatot jelent annak elérése, hogy mindkét korcsoport jól érezze magát, és öröm legyen a közös tanulás. Rendkívül fontos, hogy a gyerekek önként és szórakozva, teljes személyiségüket beleadva, lehetőség szerint szüleikkel együtt tanuljanak. Gazdag Papa szerint ugyanis: "Ha te magad nem tanítasz a gyermekednek semmit a pénzről, sokan akadnak majd, akik ezt megteszik" - és nem biztos, hogy annak örülni fogsz.

Részvétel itt is csak előzetes bejelentkezéssel, kizárólag aktív felnőtt kísérővel együtt lehetséges.






A Bagolyvár Könyvkiadó irányelvei alapján szervezett CASHFLOW játékvezető képzést a játékok fordítója, Sallay Katalin mérnök-közgazdász, v. főiskolai tanár vezeti.

Kapcsolatfelvétel: mobil (20) 944-3827, e-mail: sallay.katalin@gmail.com 

Oktató játékok, ill. képzések helyszíne: 1048 Budapest, Óceán-árok u. 7., 10/39. "Panoráma Penthouse"

Jelentkezés az egyes programokra: Netinforg Kft., tel./fax: 230-2448



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése